...se salátem i rychlá večeře...
...nebo něco dobrého s sebou na výlet...
...máte-li chuť stačí
Schwarzwaldská šunka (nebo i jiná, popřípadě slanina, jak má kdo rád)
listové těsto
žloutek na pomazání
...vyválíme listové těsto, poklademe plátky šunky, rádýlkem pokrájíme na pruhy a jednotlivé je stočíme (oba konce uchopíme a v opačných směrech stáčíme do tvaru trubiček - ony se při pečení trochu otevřou)...
...potřeme žloutkem...
...pečeme na 210°C 5 minut, pak snížíme teplotu na 160°C a pečeme do zlatova...
...možná, a moc dobrá, je i varianta se sýrem místo šunky...
...dobrou chuť...
Raduško zrovna jsem je dělala ale po sladku....Ty Tvé upeču příště:-) Dája
OdpovědětVymazatDobrota:-)
OdpovědětVymazat