.

.

čtvrtek 23. října 2014

...rychlé pohoštění...

...se salátem i rychlá večeře...
...nebo něco dobrého s sebou na výlet...


...máte-li chuť stačí
 Schwarzwaldská šunka (nebo i jiná, popřípadě slanina, jak má kdo rád)
listové těsto
žloutek na pomazání

...vyválíme listové těsto, poklademe plátky šunky, rádýlkem pokrájíme na pruhy a jednotlivé je stočíme (oba konce uchopíme a v opačných směrech stáčíme do tvaru trubiček - ony se při pečení trochu otevřou)...
...potřeme žloutkem...
...pečeme na 210°C 5 minut, pak snížíme teplotu na 160°C a pečeme do zlatova...



...možná, a moc dobrá, je i varianta se sýrem místo šunky...

...dobrou chuť...


2 komentáře:

Děkuji za milou návštěvu. Radka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...