.

.

středa 8. června 2011

...třešinková...

...tak nám dozrávají třešně, letos jsou nádherně veliké a dokonce bez červíčků a protože na zavařování moc expert nejsem - vyhrály to letos MARMELÁDKY...
...nejrychlejší a hlavně nejpohodlnější pro mě je příprava marmeládky v domácí pekárně...
...marmeláda má krásnou barvičku a kousky třešinek v sobě...u nás nemáme rádi takové ty mixované "bezkouskové" hmoty...

...i když u nás dneska konečně sprchlo...takový menší přívalový deštík...ale my jsme na kopci, takže nás nic neohrozí...jen tý vody do záhonu bylo asi moc najednou, tak bude krapet umláceno...no, uvidíme ráno......mějte se, děvčata, další dny krásně, sluníčkově...


Radka :o)







5 komentářů:

  1. Ahoj Radko,
    takové krásné třešně..Mńamík. my taky máme moc rádi marmeládu s velkými kousky. Alespoń to má výbornou chuť a víš co jíš:))
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. Radko, marmelada vypada uzasne. Ja osobne mam nejradsi ovoce cerstve, ale moji rodince marmelady jedou. Akorat mam pocit, ze je to neco strasne komplikovaneho a tak je zatim kupuji. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  3. Radu, páni, ty už máš hotovo, nazdobeno! Krásné marmeládky! Jsi pro mě živoucí důkaz, že je pekárna opravdu umí (mám ji asi měsíc a jsem ve fázi experimentů :o))
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Radko. Není nad domácí zavařeniny. Má to jednu vadu na kráse - vždycky se mi udělá špatně, když mám odpeckovávat v mém případě višně. Odpeckovávání višní a třešní je příšerné, ale zase máme ty výborné zavařeniny :-))
    Marmeládu v pekárně jsem ještě nezkoušela, ale asi na to už pomalu dojde. Pěkný den. Ditta.

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně si představuju takovouhle marmeládku k snídani, pěkně s čerstvým loupáčkem a dobrou kávou...jéje! Skvělá třešňová inspirace!
    Krásnou sobotoneděli přeje Vivi.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu. Radka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...