.

.

čtvrtek 15. července 2010

...bylinky...





...tak jsem úspěšně sklidila bylinky..letos jsem se rozhodla pro mražení většiny, vlastně jen s vyjímkou levandule...tak mám napytlíčkováno-libeček, šalvěj, oregano, pažitku..ještě bych chtěla timián a mateřídoušku, ale ty mám jako malé rostlinky, takže čekám až trochu povyrostou....jen kopru a mátě se letos nezadařilo...máta je moc maličká a navíc má něčím napadené některé lístky (ze spodní strany černají) a kopr jsem vysela už podruhé a skoro nic nevzešlo...ale oooobr radost mám z levandulky - po ostříhání kvítků nádherně nově obrazila..už těch květů sice není tolik, ale pevně doufám, že ještě stačí rozkvést...Radka

2 komentáře:

  1. Milá Radko, děkuju za pochvalu k mému blogu a můžu ti říct, že jsem na tom byla ze začátku stejně. Taky jsem tápala a hledala, teď už je to v pohodě. Jde o zvyk a na vše přijdeš (nevadí tykání?). Máš blog pěkně udělaný a budu se těšit na tvoje příspěvky. Pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Radko,

    děkuji za návštěvu na mém blogu. Jsem ráda, že vznikají další krásné blogy. Ukládám si Tě a Tvůj blog a budu se k Tobě ráda vracet.

    Krásný den celé Tvé rodině. Eva

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu. Radka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...